BS Electro

Data & netwerkbekabeling plaatsen in regio Gent

Om netwerkbekabeling te plaatsen komt ons bedrijf nabij Gent u snel helpen in heel België. BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent heeft de nodige kennis om allerlei kabel voor uw data te plaatsen. We luisteren naar al uw zorgen en wensen omtrent het aanleggen van netwerkbekabeling en het plaatsen van de bijhorende kabels voor uw data en netwerken. Voor uw bedrijf in Gent zijn wij de beste keuze om databekabeling te laten plaatsen. Lees er hieronder alles over!

data en netwerken

Uw netwerkbekabeling plaatsen voor snelle internet- en telefoonverbindingen in Gent

Om zeker te zijn van een vlotte internet– of telefoonverbinding in uw bedrijf nabij Gent, is het laten plaatsen van data- en netwerkbekabeling door BS Electro het beste idee. Van de inkomende databekabeling en de patchpanelen te laten plaatsen voor u bedrijf nabij Gent tot en met het installeren van een stopcontact naast uw computer, wij bieden professionele ondersteuning in heel het installatieproces van netwerken voor data. Qua merken werken wij onder meer met hard- en software van Ubiquiti UniFi en bekabeling van Nexans, Draka en Excel. Wij hebben ervaring met allerlei soorten databekabeling voor uw bedrijf in regio Gent die u door ons gaat laten plaatsen. Daar horen pvc-kabels bij, optische bekabeling, koperbekabeling en zelfs brandwerende kabels bij die we plaatsen voor uw data. Kijk zeker eens naar bekabeling van glasvezel. We stemmen ze geheel af op het vermogen van uw elektriciteitsnetwerk en leveren testverslagen af volgens de ISO-normen. Wacht daarom niet langer en laat netwerkbekabeling aanleggen.

Inclusief wifianalyse

De specifieke hardware die ons elektronicabedrijf  komt aansluiten, omvat onder andere routers, switches, access points, camerabewakingssystemen (incl. opslag beeldmateriaal), kabels voor data en noodvoeding. Zo blijft uw netwerk te allen tijde online en op volle toeren draaien bij eventuele storingen na het aanleggen van uw netwerkbekabeling. Voor het laten plaatsen van databekabeling voor uw bedrijf in Gent of in heel België, zijn wij de juiste keuze. Om een doeltreffende netwerkbekabeling te plaatsen, stellen we vooraf altijd een gedetailleerde wifistudie op van de netwerken voor data op uw bedrijf nabij Gent. Bij het laten plaatsen van de netwerkbekabeling en databekabeling, houden wij rekening met de indeling van de ruimtes en de plaatsing van uw meubelen in uw bedrijf nabij Gent.

Ontdek waarom wij zo gekwalificeerd zijn

Bij BS Electro in Zottegem beschikken we over verschillende certificaten voor elektriciteitswerken. Deze tonen aan dat databekabeling en netwerkbekabeling laten plaatsen in uw bedrijf nabij Gent, voor ons geen geheimen kent. Zo behaalde we onlangs het Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)-attest dat hoogstaand is in de wereld van data en netwerken.

Voor alle kabels die wij plaatsen, bezorgen wij u een testverslag en een bijbehorend kabelcertificaat. Contacteer ons zeker voor meer informatie rond het laten plaatsen van een netwerkbekabeling of databekabeling voor uw bedrijf nabij Gent! Maak gebruik van ons e-mailadres stefaan.bossier2@telenet.be of bel naar 0498716835 en 0491223739. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier. Wij vertellen u met plezier alles over het plaatsen van kabels voor data of vragen rond netwerken.

Data- of netwerkbekabeling laten aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!