BS Electro

Data- & netwerkbekabeling plaatsen door ons bedrijf nabij Gent

Om netwerkbekabeling te plaatsen komt ons bedrijf nabij Gent u snel helpen. BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent, heeft de nodige kennis om allerlei kabels voor uw data te plaatsen. We luisteren naar al uw zorgen en wensen omtrent het aanleggen van netwerkbekabeling en het plaatsen van de bijhorende kabels voor uw data en netwerken. Voor uw bedrijf zijn wij, nabij Gent, de beste keuze om databekabeling te laten plaatsen. Lees hieronder alles over het laten aanleggen van databekabeling!

cable network, fiber optic cable connect to switch port in serve

Uw netwerkbekabeling plaatsen voor snelle internet- en telefoonverbindingen

Om zeker te zijn van een vlotte internet– of telefoonverbinding in uw bedrijf, is het laten plaatsen van data- en netwerkbekabeling door BS Electro het beste idee. Van de inkomende databekabeling en de patchpanelen te laten plaatsen voor uw bedrijf tot en met het laten aanleggen en installeren van een stopcontact naast uw computer; wij bieden professionele ondersteuning in heel het installatieproces van netwerken voor data. Qua merken werken wij onder meer met hard- en software van Ubiquiti UniFi en bekabeling van Nexans, Draka en Excel. Wij hebben ervaring met allerlei soorten databekabeling voor uw bedrijf die u door ons kunt laten plaatsen. Daar horen optische bekabeling en koperbekabeling bij die u kunt laten aanleggen voor uw data. Kijk zeker eens naar bekabeling van glasvezel. We stemmen deze geheel af op het vermogen van uw datanetwerk en leveren testverslagen af volgens de ISO-normen. Wacht daarom niet langer en laat netwerkbekabeling aanleggen. U rekent steeds op een totaalservice wanneer u ons de databekabeling gaat laten aanleggen.

Netwerk op maat van uw bedrijf

De specifieke hardware die ons elektronicabedrijf komt aansluiten, omvat onder andere routers, switches, access points, camerabewakingssystemen (incl. opslag beeldmateriaal), kabels voor data en noodvoeding. Zo blijft uw netwerk te allen tijde online en op volle toeren draaien bij eventuele storingen na het aanleggen van uw netwerkbekabeling. Voor het laten plaatsen van databekabeling voor bedrijven, zijn wij dus de juiste keuze. Om een doeltreffende netwerkbekabeling te plaatsen, stellen we vooraf altijd een gedetailleerde wifistudie op van de netwerken voor data op uw bedrijf. Bij het laten plaatsen van de netwerkbekabeling en databekabeling, houden wij rekening met de indeling van de ruimtes en de plaatsing van uw meubels. Bij het laten aanleggen van databekabeling komt immers heel wat meer kijken dan alleen de plaatsing van enkele kabels.

Wij zijn gekwalificeerd in het aanleggen van netwerkbekabeling

Bij BS Electro in Zottegem beschikken we over verschillende certificaten voor elektriciteitswerken en datawerken. Deze tonen aan dat databekabeling en netwerkbekabeling laten plaatsen voor ons geen geheimen kent. Zo behaalden we onlangs het Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)-attest dat hoogstaand is in de wereld van data en netwerken. Door ons databekabeling te laten aanleggen bij uw firma bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Contacteer ons voor een testverslag of kabelcertificaat

Voor alle kabels die wij plaatsen, bezorgen wij u een testverslag en een bijbehorend kabelcertificaat. Contacteer ons zeker voor meer informatie rond het laten plaatsen van een netwerkbekabeling of het laten aanleggen van databekabeling! Bel naar 0498716835 en 0491223739. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier. Wij vertellen u met plezier alles over het plaatsen van kabels voor data of vragen rond netwerken.

Data- of netwerkbekabeling laten aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!