BS Electro

Data- en netwerkbekabeling in de regio rond Gent

Bij wie netwerkbekabeling wil laten plaatsen, steekt BS Electro graag een handje toe. Vanuit Zottegem verplaatsen we ons naar de ruime regio rond Gent.

cable network, fiber optic cable connect to switch port in serve

Netwerkbekabeling voor een snelle internet- en telefonieverbinding

Om zeker te zijn van een vlotte internet– of telefoonverbinding in uw bedrijf, laat u best data- en netwerkbekabeling plaatsen. Van de inkomende bekabeling en de patchpanelen installeren tot en met het stopcontact aan uw computer aansluiten, wij bieden professionele ondersteuning in heel het installatieproces.

Qua merken werken wij onder meer met hard- en software van Ubiquiti UniFi en bekabeling van Nexans, Draka en Excel. Wij hebben ervaring met allerlei soorten databekabeling voor bedrijven, waaronder kabels uit pvc, optische bekabeling (optical wire), koperbekabeling (copper wire) en zelfs brandwerende versies. We stemmen ze geheel af op het vermogen van uw datanetwerk en leveren testverslagen af volgens de ISO-normen.

Een netwerk op maat van uw bedrijf

De specifieke hardware die ons elektronicabedrijf komt aansluiten, omvat onder andere routers, switches, access points, camerabewakingssystemen (incl. opslag beeldmateriaal), kabels voor data en noodvoeding. Zo blijft uw netwerk te allen tijde online en blijft uw bedrijf op volle toeren draaien bij eventuele storingen.

Om degelijke netwerkbekabeling te plaatsen, stellen we vooraf altijd een gedetailleerde wifistudie op. Daarbij houden we rekening met de indeling van uw ruimtes en de plaatsing van uw meubels.

Gecertificeerd om netwerkbekabeling te plaatsen

Bij BS Electro in Zottegem beschikken we over verscheidene certificaten, die aantonen dat data- en netwerkbekabeling plaatsen voor ons geen geheimen kent. Zo behaalden we onlangs het Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)-attest.

Als u door ons databekabeling laat aanleggen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Voor alle kabels die wij plaatsen, bezorgen wij u trouwens een testverslag en een bijbehorend kabelcertificaat. Stuur ons gerust een bericht voor verdere inlichtingen.

Data- of netwerkbekabeling laten aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!