BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel voor thuisnetwerk

Glasvezel is een ideaal materiaal voor het thuisnetwerk. Als specialisten in elektriciteit en bedrading kennen we bij BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent, alles van glasvezelnetwerken. Het is voor ons dan ook geen enkel probleem om een glasvezelnetwerkkabel te leggen tot in uw huis. Zo geniet u steeds van het snelste netwerk doorheen de hele woning.

Geïnteresseerd in onze diensten?

cable network, fiber optic cable connect to switch port in serve
dataverkeer

Hoe glasvezel uw thuisnetwerk sneller maakt

Glasvezel is een materiaal dat als maar vaker wordt gebruikt voor het thuisnetwerk. Ook wij blijven niet achter op deze vooruitgang. Wij zien immers dat dit materiaal het internet heel wat sneller maakt, waardoor u nog eenvoudiger surft over het internet. De netwerkbekabeling leggen gaat bovendien zeer vlot. De vakmensen van BS Electro zijn hiervoor goed opgeleid, zodat ze ook bij u thuis een glasvezelthuisnetwerk kunnen plaatsen zonder problemen. Voor u het weet geniet u van het meest toekomstbestendige netwerk dat op de markt is. Wilt u er zeker van zijn dat het nieuwe thuisnetwerk van glasvezel naar behoren werkt? Maak u dan geen zorgen, want wij testen de glasvezel altijd na installatie. Wanneer u ons inschakelt voor elektriciteitswerken, garanderen we u namelijk steeds een totaalservice.

Maak snel een afspraak voor een nieuw thuisnetwerk

U wilt toch niet achterblijven met een oud thuisnetwerk? Contacteer ons daarom snel door te bellen naar de nummers 0498716835 of 0491223739. We plannen dan snel een afspraak in om het thuisnetwerk met glasvezel aan te komen leggen. Wilt u graag eerst meer informatie over deze nieuwe technologie? Laat uw vragen dan zeker achter op het contactformulier.