24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel testen

Ga voor een kwaliteitsvol netwerk door uw glasvezel te laten testen in heel België. Hiervoor kunt u terecht bij BS Electro in Zottegem, bij Gent. Ons bedrijf is gespecialiseerd in kabels en alles rond elektriciteit en netwerken. Het testen van bepaalde zaken is daarbij cruciaal. Schakel ons in en wees zeker dat uw netwerk optimaal werkt.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom is het belangrijk om glasvezel te testen?

Net zoals het belangrijk is om uw databekabeling te testen, is het ook belangrijk om uw glasvezel te testen. Zo bent u dat uw netwerk vlot werkt en u ook vlot te werk kunt gaan. Het testen van glasvezel is een taak die wij kunnen uitvoeren als wij langskomen om uw glasvezel en datakabels te monteren. Onze medewerkers zorgen zo op een korte tijd dat uw volledige datanetwerk in orde is. Wacht daarom niet langer en schakel ons in voor deze en andere diensten.

Wees zeker dat uw netwerk vlot werkt

Schakel ons bedrijf in om uw glasvezel te testen over heel België. Wij staan voor u klaar voor deze dienst of andere elektriciteitswerken rondom Gent. Denk hierbij ook aan het aansluiten van een krachtstroom. Dit zijn allemaal zaken die enorm belangrijk kunnen zijn in uw volledige elektrische installatie. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen via de telefoonnummers 0498716835 en 0491223739. Daarnaast kunt u ook eenvoudig ons contactformulier invullen.