24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Branddetectie plaatsen in regio Gent

Wilt u graag branddetectie laten plaatsen voor uw bedrijf in de buurt van Gent? Ons bedrijf kan u daarbij helpen! Onze medewerkers bezitten namelijk over de benodigde certificaten. Zo bent u zeker van dat u uw vertrouwen kunt leggen in ons bedrijf gelegen in Zottegem. BS Electro is 24/7 beschikbaar, zodat u bij elk noodgeval bij ons terecht kunt.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Naast branddetectie plaatsen wij nog meer hulpmiddelen in Gent

Het is heel belangrijk om een kwalitatieve branddetectie te plaatsen in uw bedrijf nabij Gent, zodat u geen valse meldingen krijgt. Ons bedrijf installeert het voor u, maar helpt ook met andere zaken in heel België. Als u een stroomuitval zou meemaken, zorgen we ervoor dat er noodverlichting aanwezig is. Daarbij is noodvoeding ook noodzakelijk, zodat u altijd stroom heeft. Dit vindt u allemaal in uw zekeringkast. Wij geven u daar een handige uitleg bij, zodat u goed begrijpt wat alles betekent als wij branddetectie komen plaatsen in uw woonst in Gent.

Vertrouw op onze deskundigheid en neem contact op voor uw branddetectie

Als u branddetectie laat plaatsen, kunt u tegelijkertijd een wifianalyse voor uw bedrijf nabij Gent laten uitvoeren. Vraag het ons en we helpen u graag verder met uw elektriciteitswerken. Om brand te helpen voorkomen, is een goed aardingsnetwerk in heel België laten installeren, essentieel. Contacteer ons voor al uw vragen of vraag uw offerte aan via het contactformulier. We zijn bereikbaar via het e-mailadres stefaan.bossier2@telenet.be en de volgende telefoonnummers 0498716835 en 0491223739.