24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Noodvoeding laten installeren nabij Gent

Wij kunnen een noodvoeding installeren voor uw bedrijf nabij Gent, zodat u nooit zonder stroom zit. Als u voor ons kiest, kiest u voor kennis. We hebben hier verschillende certificaten voor, dat dat bewijzen. U kunt contact met ons opnemen als u een probleem heeft met uw elektriciteit voor service in heel België.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Laat uw noodvoeding voor uw bedrijf in regio Gent installeren door onze specialisten

Ons bedrijf BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent, weet hoe ze elektriciteitszaken moeten aanpakken. We bekijken de beste aanpak voor uw bedrijf nabij Gent en installeren dan ook de juiste noodvoeding. Ons bedrijf installeert daarnaast nog veel andere zaken, zoals stopcontacten en zekeringskasten. Het is noodzakelijk om een plan te maken van al uw elektriciteitswerken. Wij maken voor u dan een bordschema of een situatieschema. U kunt bij ons ook terecht voor een van onze andere diensten in heel België.

Contacteer ons voor al uw vragen

Wilt u voor uw bedrijf in regio Gent naast het installeren van uw noodvoeding, ons ook inschakelen voor een wifianalyse? Dan zit u zeker juist bij ons bedrijf in Zottegem voor het aansluiten van uw datanetwerk.  We hebben verschillende certificaten, waardoor u zeker bent dat we goed werk afleveren en bekijk zeker onze realisaties. Vertrouw op onze expertise en contacteer ons via de volgende telefoonnummers 0498716835 en 0491223739 of stuur een e-mail naar stefaan.bossier2@telenet.be.