BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Noodverlichting plaatsen in Gent

Als u graag noodverlichting wilt laten plaatsen, dan helpen wij u daar bij BS Electro in Zottegem, nabij Gent, graag mee verder. We zijn altijd beschikbaar voor u in heel België als er een elektriciteitsstoring is. Een noodverlichting is handig als er een defect of een probleem is aan uw elektrische installaties. Wij staan klaar voor het plaatsen van deze noodverlichting in uw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze diensten?

lampen
licht installeren

Noodverlichting plaatsen in uw bedrijf is altijd een goed idee

Bij een stroomuitval of een defect is noodverlichting heel belangrijk om snel de problemen op te lossen en het werk te hervatten. U heeft echter meer nodig dan noodverlichting alleen. Daarom installeren we ook noodvoeding, zodat u snel weer stroom heeft. Daarnaast heeft u ook nood aan aardingsnetwerken, zodat uw elektriciteitsinstallatie veilig is en voldoet aan alle normen. Voor al deze zaken helpen wij u verder. Ons team kijkt, als u dat wenst, de zekeringkast hier ook voor na. Wilt u hier graag een plan van met vereenvoudigde tekens? Dat begrijpen we. We maken graag, na het plaatsen van uw noodverlichting, een bordschema voor uw bedrijf. Dat is namelijk best noodzakelijk.

Kies voor ons bedrijf en laat uw elektrische systemen deskundig plaatsen

Wanneer we uw noodverlichting plaatsen, kunnen we tegelijkertijd een wifianalyse uitvoeren in uw bedrijf. Dat kan mogelijke storingen in de toekomst verhelpen. Ons team van elektriciens in Zottegem, helpt u ook graag verder met al uw andere vragen over elektrische installaties. Contacteer ons vandaag nog via volgende telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739 of maak gebruik van het contactformulier.