24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Datakabels testen

Het is belangrijk om de datakabels die u wilt gebruiken eerst te testen. Als de kabels namelijk geen optimale verbinding hebben, kan dit al voor problemen zorgen tijdens het installeren van een bepaald datanetwerk in heel België. Gelukkig weten onze experts bij BS Electro in Zottegem, bij Gent hoe ze dit het best kunnen aanpakken. U kunt zonder zorgen rekenen op een optimale verbinding en correct aangesloten kabels.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Belang van uw datakabels te testen

U vraagt zich misschien af waarom u best u datakabels laat testen. Wel, veel mensen vergeten wel eens om dat te doen en dan kan later blijken dat er met één van de netwerkkabels geen optimale verbinding kan gemaakt worden. Dat zou natuurlijk zonde zijn in het proces van de verdere elektriciteitswerken van onze zaak. Daarom is het zeer belangrijk dat er tijdens het aanleggen van bekabeling ook aan wordt gedacht om deze datakabels te testen. Zo kunnen we voorkomen dat onze monteurs in een later stadium deze kabels moeten weghalen en andere datakabels moeten monteren. Neem daarom contact op met onze firma en voorkom verdere problemen! Onze medewerkers hebben de expertise en apparatuur om alle bedrading te testen en er zo zeker van te zijn dat ze zullen werken.

Speel op zeker en test uw kabels

Wilt u ons bedrijf inschakelen om uw datakabels te testen voor gebruik in heel België? Dan kunt u best contact met ons opnemen. Dat kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op de telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739. Daar kunt u ook terecht voor vragen over onze andere diensten, zoals het testen van glasvezel.