24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Datakabels afmonteren

Heeft u geen idee hoe u uw datakabel moet afmonteren? Dan kunt u best te rade gaan bij een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in elektriciteit in heel België. Ons bedrijf in Zottegem, nabij Gent, is hier een uitstekend voorbeeld van. BS Electro weet alles af van elektrische installaties en alles wat daarbij komt kijken qua bedrading. Zo weten wij ook perfect hoe we datakabels moeten afmonteren en kunnen wij deze klus voor u klaren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Laat uw datakabels door onze monteurs afmonteren

Als u ons bedrijf inschakelt om aan uw elektriciteit te werken, dan kan het zijn dat daar een hoop kabels bij komen kijken. Gelukkig weten wij hoe we de installatie met al uw datakabels moeten afmonteren. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar als u zeker wilt zijn dat het goed gedaan is, kunt u ook onze monteurs inschakelen. Zij zijn al jaar en dag vertrouwd met alle soorten netwerkbekabeling. Als wij langskomen om uw volledige situatieschema op te stellen en te bekijken, kunt u meteen beslissen of wij de datakabels moeten afmonteren. Als dit nodig blijkt te zijn, kunnen we deze kabels ook testen. Hetzelfde doen we ook met het monteren van glasvezel. Bekijk snel even al onze diensten op onze website.

Doe beroep op onze monteurs

Wilt u graag de monteurs van BS Electro in Zottegem, bij Gent inschakelen voor het afmonteren van uw datakabels over heel België? Dan kunt u best contact met ons opnemen. Dat kunt u doen door het contactformulier in te vullen, maar ook door een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. Bovendien zijn we ook telefonisch bereikbaar op de nummers 0498716835 en 0491223739. Bekijk ook zeker even onze voorgaande elektriciteitsprojecten om een beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.