24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel blazen

Bent u op zoek naar enkele professionele medewerkers om glasvezel te blazen over heel België? Dan kunt u altijd terecht bij BS Electro in Zottegem, bij Gent. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei zaken omtrent elektriciteit en de nodige bekabeling. Daar dienen een aantal taken voor uitgevoerd te worden, zoals het blazen van glasvezel.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom moet u glasvezel laten blazen?

U vraag zich misschien af hoe het blazen van glasvezel werkt. Wel, met een compressor blazen wij de kabel door de ondergrondse buizen. Daarna kunnen we verder gaan met het afmonteren van uw glasvezelkabel. Wij staan u bij van het begin tot het einde van het aanleggen van dergelijke bekabeling. Nadat wij de glasvezel door uw buizen hebben geblazen, kunnen wij uw glasvezel ook testen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u aan de slag kunt met degelijk materiaal. Wacht daarom niet langer en laat al deze taken uitvoeren door ons bedrijf.

Neem contact op met onze firma

Heeft u interesse om uw glasvezel te laten blazen door onze firma? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met uw kabels te plaatsen over heel België. Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar op de telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739. Via die weg vertellen wij u ook alles over al onze industriële elektriciteitswerken. Wilt u al even een zicht krijgen op wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd een kijkje nemen naar onze voorgaande elektriciteitsrealisaties.