BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel blazen

Glasvezel blazen laat u het best over aan de professionele medewerkers van BS Electro in Zottegem, in regio Gent. Wij zijn immers gespecialiseerd in alles wat betreft elektriciteit en de nodige bekabeling die hierbij komt kijken. Ook het blazen van glasvezel hoort bij de vele diensten die wij voor u aanbieden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Hoe gebeurt glasvezel blazen?

U vraagt zich misschien af hoe het blazen van glasvezel werkt. Met een compressor blazen wij de kabel door de ondergrondse buizen van uw woning of bedrijf. Pas daarna kunnen we verder gaan met het afmonteren van uw glasvezelkabel. Wij staan u bij van het begin tot het einde van het blazen en aanleggen van dergelijke bekabeling. Nadat wij de glasvezel door uw buizen hebben geblazen, kunnen wij ook meteen de glasvezel testen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat alles naar behoren werkt en dat u met degelijke apparatuur aan de slag kunt. Al deze taken laat u daarom dus het best uitvoeren door ons gespecialiseerde bedrijf.

Neem contact op met onze firma

Heeft u interesse om uw glasvezel te laten blazen door onze firma? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om uw kabels te plaatsen. Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar op de telefoonnummers 0498716835 en 0491223739. Zo kunt u ons alles vragen over onze industriële elektriciteitswerken, waaronder het blazen van glasvezelbekabeling. Wilt u al even een zicht krijgen op wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje naar onze voorgaande elektriciteitsrealisaties.