24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel afmonteren

Kies ervoor om glasvezel te laten afmonteren in uw woning of bedrijf over heel België. Wij bij BS Electro zijn de specialist in alles wat te maken heeft met elektrische installaties. Eén van de beste materialen hiervoor is glasvezel. Dit type bedrading wordt regelmatig gebruikt en heeft tal van voordelen. Lees er hieronder alles over en laat glasvezel afmonteren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom wij glasvezel afmonteren?

Als u ervoor kiest om glasvezelbekabeling te laten plaatsen, dan kunt u ons ook inschakelen om deze glasvezel te laten afmonteren. Dit type kabel combineert een hoge snelheid en volume. Daarbovenop is hij zo goed als vrij van storingen. Als u daar helemaal zeker van wilt zijn, kunt u uw glasvezel ook laten testen. Onze medewerkers zorgen er zo tijden het afmonteren van uw glasvezel voor dat alles helemaal in orde is. Van het blazen van glasvezel tot kijken of alles werkt, wij staan voor u klaar. Kies daarom voor BS Electro voor alle taken rondom bekabeling.

Alle taken rondom kabels

Schakel onze firma in voor het afmonteren van uw glasvezel over heel België. Onze firma, gespecialiseerd in elektriciteitswerken in Gent en omstreken werkt alleen maar met professionele elektriciens die elke taak tot een goed einde brengen. Wilt u ons bedrijf in Zottegem, bij Gent contacteren, dan kunt u dit doen door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken op de telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739.