BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Situatieschema opstellen in regio Gent en omstreken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een situatieschema kan opstellen in de buurt van Gent? Dan staan wij voor u klaar bij BS Electro in Zottegem. We hebben hier de nodige certificaten voor en kunnen u perfect helpen in heel België. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar voor u als u een noodgeval heeft.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom kunt u het best een situatieschema laten opstellen?

Op het situatieschema ziet u verschillende zaken, zoals de kabels van uw laadpalen. Wilt u weten waar uw stopcontacten allemaal zijn? Ook dat kunt u aflezen op een situatieschema. We houden bij de installatie ook rekening met hoe uw ruimte is ingedeeld, zodat uw stopcontacten op handige plaatsen hangen. Een situatieschema opstellen is wettelijk verplicht. Het is dus heel belangrijk dat u dit aan onze experten toevertrouwd. We weten alle details van uw elektriciteitswerken en zijn dus gekwalificeerd om dit voor u te maken. Daarnaast kunt u het opstellen van het bordschema ook aan ons overlaten. Dat is de vereenvoudigde versie van een situatieschema.

Kies voor onze expertise om een situatieschema op te tekenen

U kunt onze vorige elektriciteitswerken ook bekijken, dan ziet u onze geleverde kwaliteit in heel België. Heeft u ook nood aan de installatie van noodvoeding? Dan staan we steeds voor u klaar. Zijn er daarnaast regelmatig storingen aan uw wifi? We voeren voor uw bedrijf dan ook een wifianalyse uit. Contacteer ons voor het opstellen van een situatieschema of een van onze andere diensten. U kunt ons bereiken via volgende telefoonnummers 0498716835 en 0491223739.