24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Elektriciteitsproblemen verhelpen

Laat ons u helpen om verschillende elektriciteitsproblemen in heel België te verhelpen. BS Electro in Zottegem bij Gent is een professioneel bedrijf dat alles afweet van elektrische installaties en alles wat daarbij komt kijken. Ook als er enkele problemen verschijnen, staan onze medewerkers voor u klaar en lossen ze deze snel en efficiënt op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Laat al uw elektriciteitsproblemen verhelpen

Als u een ingewikkelde elektriciteitsinstallatie heeft binnen uw bedrijf, kan het zijn dat er regelmatig elektriciteitsproblemen optreden. Gelukkig staan onze medewerkers klaar om deze elektriciteitsproblemen te verhelpen. Heeft u bijvoorbeeld een machine die veel stroom vraagt, aangesloten op een te lage spanning? Dan kunnen wij dit eenvoudig oplossen door een krachtstroom aan te sluiten. Maar ook andere elektriciteitsproblemen kunnen wij verhelpen. Dat kan gaan van kabels die niet werken en waarvoor we nieuwe datakabels moeten monteren tot een slechte wifiverbinding die we kunnen oplossen na een grondige wifianalyse. Vertel ons de elektriciteitsproblemen die u ondervindt en wij helpen u verder.

Laat ons uw problemen oplossen

Ondervindt u enkele elektriciteitsproblemen die wij kunnen verhelpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder met deze werken aan uw elektriciteit in heel België. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Maar u kunt ons ook bereiken door te e-mailen naar stefaan.bossier2@telenet.be of te bellen naar 0498716835 of 0491223739. Onze medewerkers schieten zo snel mogelijk aan het werk om u verder te helpen.