24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Wifianalyse voor uw bedrijf in regio Gent

Wilt u graag een wifianalyse laten uitvoeren voor uw bedrijf in de buurt van Gent? Reken dan op onze diensten in heel België. Wanneer u merkt dat u regelmatig last heeft van wifistoringen, dan is voor uw bedrijf een wifianalyse zeker gunstig. BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent staat voor u klaar met advies en een plan van aanpak. 

 

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Laat een wifianalyse uitvoeren door ons bedrijf in Gent

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat de wifi sterk genoeg is, zodat uw werknemers er altijd optimaal gebruik van kunnen maken. Wij staan 24/7 voor u klaar in heel België, zodat al uw zorgen en vragen beantwoord worden. We maken ook een situatieschema van uw elektriciteitsinstallatie, want dit is wettelijk verplicht. Wanneer we de wifianalyse uitvoeren bij uw bedrijf in de omgeving van Gent, sluiten we ook heel het datanetwerk aan. Door een situatieschema te maken kunnen we eenvoudiger zien waar het probleem ligt. Naast de problemen met uw wifi, voeren we nog meer elektriciteitswerken uit voor u. We blazen onder andere ook glasvezel. Wat u ook nodig heeft, voor uw elektriciteitswerken kunt u op ons rekenen.

Kies voor de expertise van ons bedrijf

Ons bedrijf in Zottegem, nabij Gent kan uw wifianalyse uitvoeren op een deskundige manier. Daarnaast installeren we ook de noodvoeding van uw bedrijf, zodat u nooit zonder stroom en wifi zit. Wij hebben de kennis en nauwkeurigheid in huis om de elektriciteitswerken vakkundig uit te voeren. Bekijk ook zeker al onze vorige realisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 0498716835 en 0491223739. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. U kunt ons contactformulier gebruiken om een offerte aan te vragen.