24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Krachtstroom aansluiten

Als u enkele machines heeft die veel stroom vragen, dan kunt u best een krachtstroom laten aansluiten. BS Electro uit Zottegem, bij Gent, kan deze taak voor u uitvoeren. Wij voeren verschillende soorten taken uit in heel België die nodig zijn voor een optimale elektrische installatie binnen bedrijven. Het aansluiten van een krachtstroom kan daar een grote rol in spelen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom moet u een krachtstroom aansluiten?

Een krachtstroom is alleen maar nodig als uw bedrijf over bepaalde apparatuur beschikt die een enorme spanning vragen. Als u deze aansluit op het gewone netwerk, kan dit voor elektriciteitsproblemen zorgen. Gelukkig kunt u deze eenvoudig oplossen door een krachtstroom aan te sluiten die voor voldoende spanning zorgt. Dit kan onder andere nodig zijn als u laadpalen laat installeren voor elektrische bedrijfsauto’s of overstapt naar een waterpomp. Wacht daarom niet langer en laat waar nodig een krachtstroom aansluiten.

Laat ons u helpen bij de installatie

Wilt u graag een krachtstroom laten aansluiten door ons bedrijf? Neem dan contact op met BS Electro en wij voeren deze taak of andere werken rondom uw elektriciteit uit in heel België. Zo kunt u bij ons meteen een wifianalyse laten uitvoeren. Bereik ons door een e-mail te sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be of door te bellen naar 0498716835 of 0491223739. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.