BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Krachtstroom aansluiten

Een krachtstroom aansluiten is zeer belangrijk wanneer u over enkele machines bezit die veel stroom vragen. BS Electro uit Zottegem, in de buurt van Gent, kan deze taak voor u uit handen nemen. Wij voeren verschillende soorten taken uit die nodig zijn voor een optimale werking van de elektrische installatie binnen uw bedrijf. Het aansluiten van een krachtstroom speelt daar een grote rol in.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Waarom moet u een krachtstroom aansluiten?

De aansluiting van de krachtstroom is alleen maar nodig als uw bedrijf over apparatuur beschikt die een enorme spanning vraagt. Als u deze aansluit op het gewone netwerk, kan dit voor elektriciteitsproblemen zorgen. Gelukkig lost u deze problemen eenvoudig op door een krachtstroom aan te sluiten die voor voldoende spanning zorgt. Dit is onder andere nodig als u laadpalen laat installeren voor elektrische bedrijfsauto’s of overstapt naar een waterpomp. U wacht daarom best niet te lang met een krachtstroom te laten aansluiten.

Laat ons u helpen bij de installatie

Wilt u graag een krachtstroom aansluiten en wilt u onze onderneming hiervoor inschakelen? Neem dan contact op met BS Electro en wij voeren deze taak of andere werken rondom elektriciteit met veel plezier uit. Zo kunt u door ons meteen een wifianalyse laten uitvoeren. Bereik ons door te bellen naar 0498716835 of 0491223739. Op ons contactformulier laat u eenvoudig al uw vragen over onze diensten achter.