24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Glasvezel en andere bekabeling laten plaatsen

Wilt u graag uit glasvezel bekabeling laten plaatsen? Dan zit u juist bij BS Electro in Zottegem, nabij Gent. Door onze passie voor het vak installeren we deskundig uw elektriciteitswerken. Wij gebruiken enkel de beste merken. Maak 24/7 gebruik van onze diensten bij een noodgeval en we staan voor u klaar in heel België.

Geïnteresseerd in onze diensten?

stopcontacten
licht installeren

Glasvezel is het beste materiaal als u de bekabeling laat plaatsen

Een bekabeling laten plaatsen van glasvezel, is voor uw bedrijf een uitstekend idee. Het is een optische bekabeling en dat maakt het sneller, sterker en beter dan koperdraad. U ervaart minder storingen en dat is alleen maar positief voor uw bedrijf. De bekabeling uit glasvezel wordt ook voor u in kaart gebracht met het plaatsen van een bordschema. Ons team in Zottegem, in regio Gent heeft een grote passie voor het vak en we nemen elk project aan in heel België. Hoe uitdagend het ook is, we plaatsen alle soorten bekabeling op een vakkundige manier, waaronder een bekabeling uit glasvezel. Via deze bekabeling kunt u bij een netwerkstoring ook gebruik maken van noodvoeding voor uw bedrijf.

Contacteer ons om een offerte aan te vragen

Een bekabeling van glasvezel is de beste optie voor uw netwerkbekabeling dankzij zijn snelheid en sterkte. Ons team geeft u raad over de aanpak van het project, zodat we snel aan de slag kunnen. Zo zijn uw elektriciteitswerken snel, kwalitatief en efficiënt afgewerkt. Contacteer ons via het contactformulier! We zijn ook bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739. Maar u kunt ook een e-mail sturen naar stefaan.bossier2@telenet.be. Wij vertellen u met plezier alles over het plaatsen van bekabeling uit glasvezel.