24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Laadpalen installeren in de omgeving van Gent

Wilt u graag laadpalen laten installeren bij uw bedrijf in de regio Gent? Dan rekent u op de diensten van BS Electro in Zottegem, nabij Gent. We hebben verschillende certificaten gekregen voor het kwalitatief werk dat we uitvoeren en we helpen u met meer dan laadpalen alleen. Ontdek hoe wij deze laadpalen installeren in heel België! 

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Uw laadpalen installeren wij deskundig in de buurt van Gent

Heeft uw bedrijf werknemers met elektrische auto’s? Dan is het verstandig dat uw firma in de regio van Gent laadpalen laat installeren. Wij leggen daar dan de nodige bekabeling voor aan in heel België. We installeren ook eerst een zekeringkast, waar u alle schakelaars van uw elektriciteitsnetwerk vindt. Het is ook handig om te weten waar alles van uw elektriciteitssysteem is voor we aan elektriciteitswerken beginnen. Als u dat dus wenst, maken we hiervoor een bordschema. Het kan namelijk een belangrijke rol spelen tijdens het installeren van laadpalen bij u in Gent. Daarbovenop is het ook belangrijk om bij een storing van uw wifi, een wifianalyse uit te laten voeren. Ook daar zorgen we voor. 

Maak gebruik van onze services

Ons bedrijf in Zottegem bij Gent is 24/7 beschikbaar. Mocht er een probleem zijn na het installeren van uw laadpalen, lossen wij dit zo snel mogelijk op in regio Gent. Om te voorkomen dat u bij een probleem zonder stroom zit, laat u best noodvoeding installeren. Contacteer ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar stefaan.bossier2@telenet.be. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken, dit kunt u doen door te bellen naar 0498716835 en 0491223739. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om laadpalen te komen installeren bij uw bedrijf in Gent en omstreken.