BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Laadpalen installeren in Gent en daarbuiten

Wilt u graag laadpalen laten installeren door een professioneel bedrijf in de omgeving van Gent? Dan rekent u op de diensten van BS Electro in Zottegem, nabij Gent. We doen dit met veel plezier voor uw bedrijf, maar ook particulieren kunnen van deze dienst gebruikmaken. Zo laadt u binnenkort zonder problemen uw elektrische wagen op aan een van onze laadpalen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Uw laadpalen installeren wij op deskundige wijze

Hebben de werknemers van uw bedrijf een elektrische auto? Dan is het een goed idee om bij uw firma laadpalen te installeren. Onze vakmensen installeren uiteraard eerst een zekeringkast, waar u alle schakelaars van uw elektriciteitsnetwerk vindt. Dat komt altijd goed van pas als u meerdere laadpalen wilt plaatsen. Hiervoor is het wel handig om te weten waar al uw elektriciteitssystemen zich bevinden, zodat we efficiënt aan de elektriciteitswerken kunnen beginnen. Als u dat dus wenst, maken we hiervoor een bordschema. Wij zorgen eveneens voor het aanleggen van de nodige bekabeling voor de laadpalen. Het kan namelijk een belangrijke rol spelen tijdens het installeren van laadpalen. Voor u het weet, laadt u uw eigen elektrische wagen op aan een nieuwe laadpaal.

Maak gebruik van onze services

Ons bedrijf is 24/7 beschikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Om te voorkomen dat u bij een probleem zonder stroom zit, laat u best noodvoeding installeren. Contacteer ons via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken door te bellen naar 0498716835 en 0491223739. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw laadpalen te komen installeren. Zit u met een storing, zoals een storing van uw wifi? Ook dan helpen we u graag verder met een wifianalyse.