BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Bordschema laten opstellen in Gent

Als u een bordschema wilt laten opstellen voor uw bedrijf, dan zit u goed bij BS Electro in Zottegem, in de buurt van Gent. We bekijken de indeling van uw bedrijf en kunnen de elektrische installatie nauwkeurig in kaart brengen, zodat u een duidelijk overzicht heeft hiervan. Hiervoor kunt u met uw bedrijf kiezen om een bordschema door ons op te laten stellen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

wifi computer
licht installeren

Laat een bordschema opstellen door onze vakmensen

Voor ons is een bordschema opstellen heel gemakkelijk en ons bedrijf kan u daarnaast met veel andere zaken helpen in heel België. We stellen bijvoorbeeld een situatieschema op voor uw bedrijf. Dat is hetzelfde, maar dan krijgt u een vereenvoudigde versie van een bordschema. Het hangt er natuurlijk van af waar u nood aan heeft. Een bordschema opstellen voor uw bedrijf is handig, omdat het toont waar de stopcontacten en al de andere elektrische installaties zijn. Wilt u door ons bedrijf ook noodvoeding laten installeren? Daar helpen wij u graag bij, u kunt er altijd op rekenen dat u stroom heeft. Laat u een bordschema door ons opstellen? Dan ziet u ook waar de branddetectie is.

Contacteer ons vandaag nog

Naast het opstellen van een bordschema, helpen we ook bij een wifianalyse. Dan weten we precies waar het probleem ligt van uw wifiverbinding. U kunt bij ons terecht voor al uw elektriciteitswerken in Gent en omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie of eventuele vragen via het contactformulier. We zijn bereikbaar via de volgende telefoonnummers 0498716835 en 0491223739