BS Electro

24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Stopcontacten laten plaatsen door ons bedrijf nabij Gent

Om stopcontacten te laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Gent kunt u rekenen op BS Electro. Ons bedrijf in Zottegem weet namelijk alles over elektriciteit en kan alle nodige werken uitvoeren. Wij plaatsen de stopcontacten waar u ze wilt, zodat u nooit meer met te korte snoeren zit of stopcontacten die achter meubels verstopt zitten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

stopcontacten
licht installeren

Stopcontacten laten plaatsen op handige plaatsen

Elke woning of bedrijf heeft wel een aantal stopcontacten nodig om elektrische toestellen of andere krachtstroomsystemen op aan te sluiten en die kunt u het best laten plaatsen door onze vakmensen. Met stopcontacten op strategische plaatsen steekt u altijd waar nodig uw apparatuur in. Zo hoeft u nooit meer verlengdraden doorheen heel het huis te leggen. Nadat u stopcontacten heeft laten plaatsen door ons bedrijf, maken we ook een situatieschema voor u op. Zo heeft u een duidelijk overzicht van waar wij deze stopcontacten hebben geplaatst. Bij de plaatsing van de stopcontacten is het eveneens belangrijk om aardingsnetwerken aan te sluiten. Zo voorkomen we namelijk de kans op elektrocutie. Ook brand kan zo vermeden worden. Daarnaast installeren wij voor u branddetectie. Wij hebben de juiste ervaring en passie om al uw elektriciteitswerken uit te laten voeren, zoals het plaatsen van stopcontacten.

Neem contact met ons op en vraag naar een offerte

Als u stopcontacten gaat laten plaatsen, kunt u meteen noodvoeding laten bijplaatsen door BS Electro. Wij garanderen kwalitatief werk doordat we alleen de beste merken gebruiken. Heeft u last van een storing in uw wifi? Laat ons dan een wifianalyse uitvoeren. We zien hier snel het probleem en lossen het op. Contacteer ons en vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op door te bellen naar de volgende telefoonnummers: 0498716835 en 0491223739.