24/7 beschikbaar

Kwalitatief materiaal

Gecertificeerd werk

Optische bekabeling nabij Gent

Wilt u graag optische bekabeling laten plaatsen in regio Gent? Dan kijkt u bij het juiste bedrijf. BS Electro in Zottegem installeert uw elektrische systeem deskundig in heel België. Bij problemen zijn we 24/7 voor u bereikbaar. We leggen optische bekabeling aan, maar bieden u nog meer diensten aan voor uw elektrische werken.

Geïnteresseerd in onze diensten?

stopcontacten
licht installeren

Optische bekabeling is de beste optie voor uw bedrijf in regio Gent

Met optische bekabeling maakt u altijd de beste keuze voor uw bedrijf in de omgeving van Gent. De bekabeling van glasvezel is hier een soort van. Het is heel sterk, bestand tegen storingen en kunnen veel langere afstanden aan dan de koperbedrading. Met een situatieschema noteren we waar de bekabeling allemaal ligt. Bij de netwerkbekabeling worden alleen de beste merken gebruikt. De bekabeling wordt ook gebruikt bij de noodvoeding, daarom moet u er altijd op kunnen rekenen. De passie voor ons beroep stroomt door in de werken die we uitvoeren. Ontdek welke diensten ons bedrijf in Zottegem nog meer uitvoert in heel België.

Neem contact met ons op

Voor de optische bekabeling van uw bedrijf in de buurt van Gent zijn wij de beste keuze. U kunt 24/7 ons contacteren en u rekent op kwaliteitswerk. Bekijk ook onze vorige realisaties. Leg uw vertrouwen in ons en contacteer ons voor al uw elektriciteitswerken! Bel naar 0498716835 en 0491223739 of stuur een e-mail naar stefaan.bossier2@telenet.be.